база шаблонов joomla 3.5
Blog
031.425.29.13/14 | 077.403.73.82 office @ countryspa.ro

Probabil citiți acest articol stând pe un scaun. Și, dacă sunteți ca majoritatea utilizatorilor de computer, vă aflați deja în aceeași poziție de ceva (mai mult) timp.

Gândiți-vă la cât de mult timp petreceți șezând într-o singură zi: făcând naveta dimineața către un job de birou de 8 ore zi iar apoi deconectându-vă pe canapea în fața televizorului toata seara.

În plus, depindeți de e-mail, aplicații de telefon, transferuri bancare directe și cumpărături online pentru a îndeplini sarcini care acum 10 sau 20 de ani ar fi necesitat sa vă deplasați pentru a le rezolva?

Atunci este foarte posibil să suferiți de "boala statului jos”, o expresie uzuală care indică un stil de viață sedentar care ar putea să vă pună sănătatea în pericol.

Procesul de detoxifiere – îndepărtare a toxinelor din organism – poate avea atât beneficii mentale, cât și fizice. În continuare am făcut un top cu 5 dintre cele mai remarcabile beneficii ale detoxifierii:

           

  1. Concentrare sporită: eliminând radicalii liberi și acumulările de chimicale din corpul dumneavoastră, permiteți creierului să funcționeze mai bine, sporindu-vă abilitatea de a vă concentra și de a gândi limpede.
  2. Boost de energie: detoxifierea ajută ficatul să funcționeze mai eficient și mărește nivelul oxigenului în sânge, acestea rezultând într-un plus de energie.
  3. Pierdere în greutate: pe măsură ce procesul de detoxifiere înaintează și organismul începe să funcționeze mai bine, corpul dumneavoastră începe în mod natural să elimine elementele de care nu mai are nevoie, cum ar fi depozitele de grăsime!

Bine v-am regăsit.

 Astăzi vă povestim despre noua noastră achiziție cu care ne mândrim … capsula cu saună cu infraroșii, cromoterapie și ozonoterapie.


Subcategories

Vrei sa scapi de stres?

Te asteptam pe la noi

Contact

Newsletter

Inregistreaza-te!


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi