база шаблонов joomla 3.5
Blog
031.425.29.13/14 | 077.403.73.82 office @ countryspa.ro

Reflexoterapia s-a născut din dorința medicilor și călugărilor antici chinezi de a avea un mijloc pentru a trata dezechilibrul și boala. Astăzi multe dintre bolile trecutului au fost eradicate dar prezentul vine cu propriile provocări: poluare, stress, medicamente, materiale sintetice, sedentarism. Când alegem un articol de încălțăminte aproape că nu mai avem de unde alege dacă vrem ceva confortabil din materiale naturale care să lase piciorul să respire și să permită ființei noastre să se conecteze la rădăcini, la pământ. Reflexoterapia este o artă de vindecare care lucrează la nivelul tălpilor și care poate îndepărta tensiunea în exces din organism, ceea ce permite organismului să se vindece și să se echilibreze, restabilindu-se și echilibrul energetic yin-yang. Ca terapie, poate fi deosebit de eficientă, efectele resimțindu-se până în cutele profunde ale psihicului uman.

Ok, știm deja că putem da vina pe hormoni atunci când suntem nervoase fără un motiv real, nu mai e nici un secret :))) !Sau când suntem balonate, deprimate ori ne schimbăm starea la 180 de grade cât ai clipi. Toate trecem prin asta și, până la urmă, este ceva firesc, doar că putem controla în ce măsură aceste modificări ne afectează viața personală și, până la urmă, sănătatea.

Odată cu venirea sezonului rece, se impune adaptarea rutinei noastre de îngrijire la noile provocări generate de expunerea la temperaturile scăzute și condițiile meteo neprielnice (vânt, ploaie, etc.). Pielea noastră, în special cea expusă (față, mâini) devine mai uscată și mai sensibilă în urma încercărilor de zi cu zi.

Respectând cu rigurozitate anumite principii, putem însă să contracarăm toate aceste efecte negative și să afișăm mâini perfect îngrijite și cu aspect elegant.

Subcategories

Vrei sa scapi de stres?

Te asteptam pe la noi

Contact

Newsletter

Inregistreaza-te!


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi