база шаблонов joomla 3.5
Blog
031.425.29.13/14 | 077.403.73.82 office @ countryspa.ro
Sunt momente când te simți obosit/ă, fără energie, balonat/ă, îți lipsește concentrarea și poftești numai alimente nesănătoase…dar dacă ți se întâmplă asta mult prea des, corpul tău îți dă un semnal de avertizare. Problema este că tindem să fim deconectați de corpul nostru și ne lipsește intuiția pentru a descoperi de ce are nevoie acesta cu adevărat. Dacă simțiți toate cele de mai sus, foarte probabil corpul vostru are nevoie de o perioadă de detoxifiere.


Perioada de detoxifiere nu trebuie să se rezume la curățări sau la post. De fapt,, poți opta pentru regimuri de detoxifiere care îți permit să mănânci, să te bucuri de mâncare, în timp ce îți detoxifiază corpul de toxinele acumulate, reducând inflamația și restabilind echilibrul natural. 

Nu mai demult de zilele trecute am avut parte de o vreme încântătoare pe tot cuprinsul țării. Soarele a fost generos cu razele sale, umplându-ne zilele de o energie nouă, binefăcătoare. Curând, întreaga natură se va retrezi la viață, vom observa muguri și ne vom bucura privirile cu florile multicolore de primăvară, pe care le îndrăgim atât de mult. Totul în natură va renaște, se va reînnoi…dar pielea ta încă se resimte după expunerea la frig, încălzirea artificială, timpul petrecut la interior în defavoarea aerului proaspăt.

Studiile efectuate asupra  medicinei de prevenție și anti-aging au relevat faptul că inițiativa noastră nu trebuie să fie orientată împotriva ciclului natural de îmbătrânire, ci spre ameliorarea calității vieții pentru a preveni îmbătrânirea prematură și cea generate de boli. Modul cum îmbătrânim este direct influențat de alegerile noastre de stil de viață – practic mâine vom fi ce am ales azi să fim.

Subcategories

Vrei sa scapi de stres?

Te asteptam pe la noi

Contact

Newsletter

Inregistreaza-te!


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi