база шаблонов joomla 3.5
Despre noi
031.425.29.13/14 | 077.403.73.82 office @ countryspa.ro

Povestea papadiei

Dimineata…. Soarele se ridica imbujorat peste lac. Razele lui imbratiseaza campul si copacii. Da florilor puterea sa se ridice si sa zambeasca. Dar, cel mai tare zambeste papadia. Povestea spune ca Dumnezeu a trimis un inger la toate plantele sa le intrebe cum vor sa arate. Numai ca papadia nu stia cum dorea sa fie si ingerul i-a mai lasat o zi sa se gandeasca. In ziua aceea papadia, rugandu-se a dat cu ochii de soare si s-a hotarat sa arate ca el , sa fie galbena si frumoasa . Apoi a vazut luna si s-a razgandit. Vroia sa arate ca ea. Sa fie alba, rotunda si frumoasa. Apoi a vazut si stelele si i-au placut si acelea.Cand a venit ingerul nu stia ce sa-i spuna: dorinta ei era sa fie ca soarele, ca luna, ca stelele. Dar Dumnezeu i-a inteles dorinta. De aceea, papadia este la inceput galbena ca soarele, apoi alba si rotunda ca luna si daca sufli peste ea se imprastie precum stelele.

Country Spa acest loc sub soare, inconjurat de natura, scaldat de razele lunii si luminat de stelele noptii. Este locul unde poti sa-ti doresti mai mult si dorinta iti este indeplinita. Este refugiul de care ai nevoie.
Tratamente Cosmetice
Tratamente Corporale

Tratamente cosmetice

Orice pentru un ten curat, o privire senina, increzatoare. Aparitia ta luminoasa dupa tratamentul facial de la Country Spa este rezultatul priceperii, dar si al naturii si al produselor inspirate de aceasta.

citeste

Tratamente

YON-KA
Tehnologii avansate și arome rar întâlnite.

Tratamente

PELL-AMAR
Compoziţie complexă mineral organică.

Terapia

RAINDROP
Corpul tau respira tinerete. Alege sa folosesti terapia raindrop pentru echilibrare fizica si emotionala.

Program

Aparate
Detoxifiere, drenare, relaxare. Acestea sunt minunatele beneficii oferite de sauna.

Tratamente corporale

Ai nevoie de relaxare, energie, drenaj limfatic? Alege YON-KA sau PELL-AMAR, acorda-ti timpul necesar si te vei simti altfel. Tratamentele noastre curata corpul, readau stralucire pielii, alunga stresul si oboseala totul pentru o stare de bine incredibila.

Citeste mai departe
Country Spa reprezinta un spatiu doar al tau, iti ofera acea intimitate pe care orasul nu ti-o mai poate promite, te lasa sa respiri prin toti porii natura , aerul curat, linistea gandurilor …. Este cel mai potrivit loc de relaxare si de reincarcare a bateriilor. Atunci cand iti doresti sa-ti revitalizezi simturile, sa adaugi energie acelui ‘’acumulator’’ numit trup si sa-ti reglezi motorul numit ‘’creier’’ astfel incat sa functioneze la capacitatea maxima, indreapta-te fara ezitare catre Country Spa .
Situat in Snagov (Vladiceasca) , pe malul lacului, inconjurat de verdeata , avand un personal pregatit doar pentru tine, dotari de ultima generatie, Country spa se dovedeste o alegere mai mult decat relaxanta, este o alegere de suflet. Country spa este o alegere pe care daca ai facut-o nu o vei mai schimba.

Country Spa Snagov


Country Spa

Country Spa Snagov


Country Spa Snagov

Country Spa Snagov


Country Spa

Country Spa Snagov


Country Spa Snagov
Vrei sa scapi de stres?

Te asteptam pe la noi

Contact

Newsletter

Inregistreaza-te!


Primeşte HTML?

Joomla Extensions powered by Joobi